Usluge

Visokogradnja / Uređenje okoliša / Rekonstrukcija postojećih objekata / Interijeri

VISOKOGRADNJA

UREĐENJE OKOLIŠA

REKONSTRUKCIJA OBJEKATA

INTERIJERI

PROGRAD DETALJI

Visokogradnja

Izvodimo sve vrste građevinsko-obrtničkih radova. Gradimo obiteljske kuće, građevine stambenih, poslovnih, turističkih i gospodarskih namjena.

U suradnji s kooperantima izvodimo i vodoinstalaterske, elektroinstalaterske i strojarske radove, čime PRO GRAD inženjering nudi investitorima u graditeljstvu kompletnu uslugu izgradnje objekata po sistemu 'ključ u ruke'.

Povratak

Uređenje okoliša

Vlastitom mehanizacijom i stručnim osobljem izvodimo sve vrste strojnih iskopa: od iskopa za polaganje instalacija i kanalizacija do širokih iskopa sabirnih jama, podruma, bazena.

Prilikom izgradnje potpornih zidova vodimo računa o željama investitora čiju realizaciju prema pravilima struke provodimo u obliku izbora materijala i načina građenja.

Uređujemo okućnice, postavljamo betonske rubnjake i opločnike te sve vrste kamenih podnih obloga.

Kako bi zaokružili cjelinu i investitoru pružili kompletnu uslugu uređenja okoliša, izvodimo bazene i strojarnice sa svom potrebnom osnovnom i dodatnom bazenskom tehnikom.

Povratak

Rekonstrukcija postojećih objekata

Primjenom stručnog znanja i najkvalitetnijih materijala vršimo sanacije starih zgrada pri čemu posebnu pažnju pridajemo rješavanju vodećih problema postojećih objekata – toplinskoj izolaciji i vlažnosti.

Naš je cilj da prilikom rekonstrukcije i uređenja pružimo investitoru kvalitetne uvjete korištenja objekta prema najzahtjevnijim standardima i normama energetske učinkovitosti.

Povratak

 
 

INTERIJERI

Da bi Vaš životni ili radni prostor što bolje opremili i oplemenili, spremni smo s Vama proći kroz sve Vaše želje i ideje kako bi prostor odisao osobnim ukusom vlasnika i korisnika prostora.

Povratak

 
 
 
 
 
 
 

PROGRAD DETALJI

Detalji su neizbježni u građevini kako zbog funkcionalnosti i sigurnosti, tako i zbog vizualnog dojma. Završni je to trenutak koji zaokružuje profesionalni pristup radu i mi se trudimo da to bude i naše prvo pravilo.

Povratak